Alpha cursus

Wat is jouw grootste avontuur? Iedereen kent van die momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?”, “Wat is eigenlijk de zin van het leven?”, “Wie is God?”. Zelfs Bear Grylls, bekend survival-expert en avonturier, ontkwam hier niet aan. Hij is de Alphacursus gaan volgen en vond, van alles wat hij heeft gedaan, Alpha zijn grootste avontuur. De Alpha cursus bestaat uit 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten (inclusief een maaltijd) en een weekend om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Deelname aan deze cursus is gratis.

Inmiddels deden meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd een Alpha cursus. In Nederland waren dat er ruim 280.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen.

Rommelmarkt
vrijdag
20 september 2024
Rommelmarkt
zaterdag
21 september 2024
Rommelmarkt
vrijdag
20 september 2024
Rommelmarkt
zaterdag
21 september 2024

Alpha cursus

Wat is jouw grootste avontuur? Iedereen kent van die momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?”, “Wat is eigenlijk de zin van het leven?”, “Wie is God?”. Zelfs Bear Grylls, bekend survival-expert en avonturier, ontkwam hier niet aan. Hij is de Alphacursus gaan volgen en vond, van alles wat hij heeft gedaan, Alpha zijn grootste avontuur. De Alphacursus (link aanmaken: www.alpha-cursus.nl) bestaat uit 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten (inclusief een maaltijd) en een weekend om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Deelname aan deze cursus is gratis. Vanuit de Marekerk zal er in 2022 weer een Alpha-cursus georganiseerd worden.

vrijdag
20 september 2024
zaterdag
21 september 2024