Inclusieve samenleving

dinsdag
23 november 2021
20:00 -
22:00 uur
-

Locatie: De Hoef, Hogeweide 6, 3541 BC, Utrecht

De Hoeftuin en hoiUtrecht organiseren de gespreksavond "een inclusieve samenleving maken we samen" waarin ervaringsverhalen centraal staan. Bij boerderij de Hoef ontmoeten we buurtgenoten uit Leidsche Rijn, die soms belemmerd worden om volwaardig deel te nemen aan de samenleving, maar daar wat aan doen! Zij gaan graag in gesprek over het creëren van een prettige leefomgeving, voor iedereen.

hoiUtrecht is een podium bestaande uit een bundel, verhalenexposities en herpublicaties. Met ervaringsverhalen werken zij aan bewustwording. Deze avond delen drie betrokkenen hun verhaal. De Hoeftuin is verbonden aan de Protestantse gemeente Leidsche Rijn.

De inloop start om 19.45 uur. Het officiële programma start om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop is er een borrel met fris en borrelnootjes. Het einde is om 22.00 uur. Boerderij de Hoef is rolstoelvriendelijk en er is voldoende afstand in de zaalopstelling. Bij veranderende coronamaatregelen gaat deze avond online door. Mocht dit noodzakelijk zijn, dan ontvang je een week van tevoren een email met de benodigde informatie.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds, die diverse activiteiten van hoiUtrecht ondersteunen tot en met 2022. De Hoeftuin organiseert deze avond op eigen kracht. Een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van De Hoeftuin is welkom.

Aanmelden per email.