Nieuws!

Catechese 17+

1 oktober 2021

Wil je meer leren over de Bijbel en het christelijk geloof en aan de stamtafel erover met elkaar in gesprek gaan? Of ben je meer die doener die liever in beweging is, muziek maakt/luistert en ondertussen boomt over het leven?

Jij bent een van de oudere jongeren in onze kerken en hebt waarschijnlijk al heel wat jaren jeugdwerk en catechese achter de rug. Vanaf zondagavond 3 oktober willen we jou daar een uitdagend vervolg op bieden.

Wat kies jij dit seizoen?

Vanaf begin oktober a.s. tot mei 2022 ontmoet je regelmatig leeftijdsgenoten (17 tot 20 jaar) uit RijnWaarde, GKV Leidsche Rijn en de Marekerk, samen met een vast team leiding. We hebben 2 verschillende programma’s waaruit je
vooraf kunt kiezen:

  • In Tafelgesprekken ga je rondom de tafel (bij iemand thuis, in de kerk en in een café) het diepere gesprek aan over het christelijk geloof en wat dit (wel of niet) betekent voor jouw dagelijks leven. O.a. Melissa van der Kamp en Mark Rietkerk leiden deze groep.
  • In Leef je leven staat muziek van de christelijke rapband Damascus centraal, en word je (letterlijk) in beweging gezet. Je praat ondertussen met elkaar over het leven leven en alles wat daarbij komt kijken. Leiding zijn o.a. Bas Nijhuis, Charlotte Verhoeff en Peter de Graaf.

Meld je hier aan! Geef je keuze op en laat ons weten op welke avond nog vrij is in je agenda.

Waarom is dit wat voor jou?

Het kan zo maar zijn dat je al heel je leven bij de kerk hoort en bekend bent met de Bijbel en God. In deze nieuwe aanpak is er alle ruimte om in een goede sfeer met leeftijdsgenoten meer te leren over geloof, de Bijbel en God, maar ook simpelweg met je vragen te komen en het gezellig met elkaar te hebben. We hopen dat je erbij bent: welkom!

Catechese 17+