Doneren en Collectes

Je bijdrage aan de Marekerk is van harte welkom. In de zondagse dienst is er een collecte voor het beheer en opbouw van de gemeente. Daarnaast kan je ook zelf een gift overmaken speciaal voor de kerkrentmeester. Dit kan naar rekeningnummer NL29 RABO 0373 7310 27. Via de Givt-app kan je digitaal geven.

Je bijdrage aan het werk van de diaconie is van harte welkom. In de zondagse dienst is er een collecte met een diaconale bestemming. Daarnaast kun je ook zelf een gift overmaken speciaal voor de diaconie. Dit kan naar rekeningnummer NL17 RABO 0341 4000 76. Via de Givt-app kun je digitaal geven aan dit collectedoel.

Je giften boven de 1% (minimaal € 60) en tot een maximum van 10% van je verzamelinkomen kan je jaarlijks aftrekken van de te betalen inkomstenbelasting bij de belastingopgave. Afhankelijk van je inkomen, krijg je dus tot 52% terug van jouw gift. Dit geldt ook voor de collectebonnen en collecte via de Givt-app.

Periodieke giften

Bij periodieke giften maak je een overeenkomst met de Protestantse Gemeente Vleuten-De Meern, dat je voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar schenkt. Deze giften zijn volledig aftrekbaar van de belasting. Daarmee is deze manier vooral interessant als je met je reguliere giften niet aan het drempelbedrag van 1% komt, of juist meer schenkt dan 10% van je verzamelinkomen. Bereken je belastingvoordeel met de SchenkcalculatorNeem voor meer informatie over een overeenkomst contact op met Jürgen Hetharie (voorzitter College van Kerkrentmeesters).

Nalaten

Vindt u het belangrijk, dat de kerk blijft bestaan? Ook wanneer u er niet meer bent? Denk er eens over na om de Protestante Gemeente Vleuten-De Meern in uw testament op te nemen. Neem voor meer informatie over nalaten contact op met Jürgen Hetharie (voorzitter College van Kerkrentmeesters).

Rommelmarkt
vrijdag
20 september 2024
Rommelmarkt
zaterdag
21 september 2024
Rommelmarkt
vrijdag
20 september 2024
Rommelmarkt
zaterdag
21 september 2024

Doneren en Collectes

Je bijdrage aan de Marekerk is van harte welkom. In de zondagse dienst is er een collecte voor het beheer en opbouw van de gemeente. Daarnaast kan je ook zelf een gift overmaken speciaal voor de kerkrentmeester. Dit kan naar rekeningnummer
NL29RABO0373731027. Via de Givt-app kan je digitaal geven. Je bijdrage aan het werk van de diaconie is van harte welkom. In de zondagse dienst is er een collecte met een diaconale bestemming. Daarnaast kun je ook zelf een gift overmaken speciaal voor de diaconie. Dit kan naar rekeningnummer NL17RABO0341400076. Via de Givt-app kun je digitaal geven aan dit collectedoel. Je giften kan je jaarlijks aftrekken van de te betalen inkomstenbelasting bij de belastingopgave. Afhankelijk van je inkomen, krijg je dus tot 52% terug van jouw gift. Dit geldt ook voor de collectebonnen en collecte via de Givt-app.

vrijdag
20 september 2024
zaterdag
21 september 2024