Nieuws!

Kerst in de Marekerk

19 december 2022

Op vrijdagavond 23 december speelt KiKoMa & Friends vanaf 19.00 het kerstpoppenspel ‘De Vredekoning‘. De Wijzen zijn op zoek naar het Koningskind. Halverwege komen de poppen tot leven. Dit Kinderkerstfeest is speciaal voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Op zaterdagavond 24 december vindt om 22.00 het Festival of Lessons and Carols plaats in de Marekerk. Negen Bijbellezingen worden afgewisseld met carols, hymnes en koorwerken. Na de dienst bent u van harte welkom om elkaar in de Klepel te ontmoeten met warme glühwein, chocomel en cake.

In een feestelijke Kerstdienst op 25 december om 10.00 vieren wij de geboorte van Jezus. Want Immanuel – God met ons – is geboren! Vanaf 9.45 begint het inzingen.

In deze dienst speelt Danny Teong op trompet mee. Deze in Singapore geboren trompetartiest is afgestudeerd in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium. Hij bespeelt de moderne trompet als ook de historische barok- of natuurtrompet.

Hij heeft opgetreden met verschillende muzikale ensembles zoals Concerto
d’Amsterdam (NL), Elbipolis Barockorchester Hamburg (DE) en Les Inventions
(FR). Zijn spel blinkt uit in nuances in articulatie en klankkleur. In de dienst op Eerste Kerstdag zal hij veel mèt en voor ons spelen.

Kerst in de Marekerk