Predikant

De predikant heeft een specifieke eindverantwoordelijkheid voor de inhoud van de vieringen, het pastoraat en toerusting en onderwijs. Gemeenteleden kiezen samen een predikant, zodat deze een passende invulling geeft aan het werk binnen de Marekerk. De predikant gaat ook af en toe voor in een andere plaats. Er gaan ook af en toe predikanten uit andere plaatsen voor in één van onze vieringen.

Sinds september 2021 is er een vacature voor een voltijdspredikant. 

Ds. Arrie van Veen is sinds 1 november 2021 in de Marekerk werkzaam als ambulant predikant voor het (crisis-) pastoraat. Haar contactgegevens staan op de contactpagina.

Stil worden
woensdag
6 juli 2022
Stil worden
woensdag
6 juli 2022

Predikant

De predikant heeft een specifieke eindverantwoordelijkheid voor de inhoud van de vieringen, het pastoraat en toerusting en onderwijs. Gemeenteleden kiezen samen een predikant, zodat deze een passende invulling geeft aan het werk binnen de Marekerk. De predikant gaat ook af en toe voor in een andere plaats. Er gaan ook af en toe predikanten uit andere plaatsen voor in één van onze vieringen. Sinds september 2021 is er een vacature voor een voltijdspredikant.