Nieuws!

The Passion Leidsche Rijn

12 maart 2023

The Passion is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Het is voor veel Nederlanders de ultieme voorbereiding op Pasen. Op zaterdag 1 april 2023 krijgt The Passion, het verhaal van hoop, voor het eerst een eigen editie in Leidsche Rijn.

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag wordt The Passion Leidsche Rijn georganiseerd door de samenwerkende kerken. Op 1 april is er op het Berlijnplein een concert met de band Invited. Het concert heeft het thema van The Passion: Uit liefde voor jou, en begint om 20:30 uur. Het concert is gratis toegankelijk.

Op dezelfde dag is op het Brusselplein een replica van het Passionkruis te bezoeken tussen 11:00 uur en 19:30 uur. Het biedt gelegenheid voor bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. Er zijn mensen om mee in gesprek te gaan.

Na 19:30 uur vertrekt het kruis van het Brusselplein naar het Berlijnplein. U wordt van harte uitgenodigd om mee te lopen in deze processie.

The Passion Leidsche Rijn